INSCAPING

Een reis van innerlijke verkenning of het ontdekken van de unieke essentie binnenin zichzelf.

EventScape

SED Talks - Spirituality - Enlightenment - Discovery : “Energy worth sharing”

inscaping-eventscape-microfoon Welkom bij SED Talks - een buitengewoon evenement gewijd aan Spiritualiteit (Spirituality), Verlichting (Enlightenment) en Ontdekking (Discovery). Bereid je voor op een reis van diepgaande inzichten, terwijl onze geachte sprekers hun wijsheid, ervaringen en onderzoek delen, elk verpakt in boeiende talks van 15 minuten. SED Talks is niet zomaar een evenement; het is een energetische samensmelting van geesten, een platform waar de essentie van spiritualiteit wordt onthuld, verlichting wordt nagestreefd, en de geest van ontdekking wordt ontstoken.

We organiseren deze evenementen een paar keer per jaar met interessante sprekers en een veilige ruimte waar nieuwsgierigheid kan bloeien. Of je nu al jarenlang een vorm van spiritualiteit beoefent of net aan het begin staat van je reis en nieuwsgierig bent naar wat er te ontdekken valt, iedereen is welkom! inscaping-eventscape-tickets Breng een open geest mee en neem mee wat bij je past, laat de rest achter bij het evenement. Evenementen worden gepubliceerd op deze website en gepromoot op sociale media en Hipsy - een online platform.

Als je op de hoogte wilt worden gehouden van wanneer de evenementen plaatsvinden, inclusief de maandelijkse klankreizen en klankmeditaties, kun je een e-mail sturen naar info@inscaping.nl om op de mailinglijst te komen.