INSCAPING

Een reis van innerlijke verkenning of het ontdekken van de unieke essentie binnenin zichzelf.

SenseScape

Welkom bij de workshop "Awake your Senses - Ontwaak je Zintuigen" - een transformerende reis door de rijken van spiritualiteit, waar elke sessie een andere modaliteit verkent en harmonieert met een van je vijf zintuigen. Doe met ons mee terwijl wij ons verdiepen in de magie van sensaties, het potentieel voor genezing en zelfontdekking ontsluiten.

inscaping-sensescape-candles Deze klankschalen worden vaak gebruikt in 'sound healing' praktijken om de energiecentra van het lichaam, bekend als chakra's, in lijn te brengen en in balans te brengen. Chakra's worden beschouwd als draaiende energiewielen langs de wervelkolom, elk geassocieerd met specifieke aspecten van fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn. Gedurende de sessies proberen wij constant de chakra's in balans te brengen en op één lijn te brengen door verschillende meditaties.

De SenseScape wordt gegeven in één weekend of verspreid over 10 weken.

Sessie 1: Harmonische Resonantie (Geluid - Gehoor) Duik in de betoverende wereld van 'Sound Journeys', waar de oude wijsheid van Tibetaanse en kristallen zangkommen centraal staat. Voel de trillingen resoneren door je wezen, waardoor een symfonie ontstaat die het auditieve ervaringsniveau overstijgt en diep in de ziel doordringt. Verken de transformerende kracht van geluid in het bevorderen van ontspanning, stressvermindering en een verbinding met je innerlijke zelf.

inscaping-sensescape-cristals Sessie 2: Kristalvisie (Zicht - Visie) Dompel jezelf onder in het visuele feest van edelstenen en hun helende krachten. Ontdek de magie en symboliek achter elke edelsteen terwijl we de kunst van het kristalstaren verkennen. Ervaar de kleuren, texturen en energieën die deze stenen uitstralen en verbind je zicht met de diepgaande wereld van spiritueel inzicht en balans.

inscaping-sensescape-stones

Sessie 3: Intuïtie (Zicht - Visie) Het ontgrendelen en verbeteren van je intuïtie is een diep persoonlijke en introspectieve reis. Hoewel het pad kan variëren voor elke persoon, kunnen bepaalde tools dienen als waardevolle hulpmiddelen bij het bevorderen van een sterkere verbinding met je intuïtieve zelf. Hier onderzoeken wij welke tools kunnen worden gebruikt, terwijl wij opnieuw geluid gebruiken om contact te maken met ons innerlijk wezen, maar dit keer gaat het thema over het loslaten van emotionele blokkades.

Sessie 4: Aromatherapie Alchemie (Geur - Reukzin) Betrek je reukzin in een geurige verkenning van aromatherapieoliën. Leer hoe geur de stemming en het welzijn beïnvloeden, ontdek de kunst van het mengen van etherische oliën voor ontspanning, focus en emotionele harmonie. Onderdompeling in de therapeutische aroma's, waardoor een zintuiglijk tapijt ontstaat dat je geest verheft en je reukzin koestert.

inscaping-sensescape-lavender

Sessie 5: Helende Aanraking (Aanraking - Tastzin) Begin aan een reis van zelfgenezing door de kracht van aanraking. Verken zachte technieken die ontspanning bevorderen, spanning loslaten en je algehele welzijn verbeteren. Maak verbinding met de innerlijke wijsheid van je lichaam en ontdek het transformerende potentieel van aanraking in het bevorderen van een gevoel van balans en zelfverzorging. (Reiki voor jezelf)

inscaping-sensescape-herbs Culinaire Kleurenpalet (Smaak - Smaakzin) Gedurende de sessies zullen we de link tussen smaak en kleur verkennen, waarbij we de verschillende elementen van vuur, ijs, water en wind ontdekken en hoe dat verband houdt met emoties en frequenties. inscaping-sensescape-crystalbowl

Extra Cacao Ceremonie Workshop - Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan een extra workshop voor een Cacao Ceremonie, maar dit is afhankelijk van het aantal mensen dat wil deelnemen. Extra kosten zijn ook afhankelijk van de grootte van de groep.