INSCAPING

Een reis van innerlijke verkenning of het ontdekken van de unieke essentie binnenin zichzelf.

Spirituele Community

inscaping-spiritual-community-flowers In maart 2022 heb ik een groep opgericht genaamd de Spirituele Nieuwsgierigheid Community. Ik faciliteer workshops en andere sessies elke 4 tot 6 weken, waarbij ik een spreker uitnodig om een sessie te leiden voor leden van de gemeenschap. De thema's gaan allemaal over verschillende gebieden van spiritualiteit, bijvoorbeeld we hebben sessies gehad over astrologie, ademwerk en meditatie, tarot, mediums, sjamanisme, familieopstellingen, coaching met paarden, enzovoort. Het idee van de gemeenschap was om een veilige ruimte te creëren voor gelijkgestemde mensen die openstaan voor nieuwe ideeën. Ik zeg altijd tegen nieuwe leden dat ze op elk moment kunnen vertrekken en als ze het niet eens zijn met de inhoud van de workshop, laat dan achter wat niet bij je past in de ruimte en neem mee wat nuttig is voor je persoonlijke spirituele reis naar huis. Dit is een zeer persoonlijke reis.

inscaping-spiritual-community-heart Gewoonlijk is er ruimte voor ongeveer 10-15 personen, afhankelijk van het thema, en ik probeer de kosten zeer laag te houden. De prijs per deelnemer ligt altijd rond de 10-15 euro. Het geld gaat naar het huren van de ruimte en de workshop-spreker. Soms geef ik ook mijn eigen workshop, maar meestal is dit voor externe sprekers. De groepscommunicatie verloopt via een WhatsApp-groep en is alleen voor degenen die willen deelnemen aan de sessies. Promotie voor evenementen of cursussen kan worden gedaan in de groep, maar alleen via mij als beheerder van de groep. Dan kan de prijs van alles zijn, omdat het extern is aan de groep.

Als je geïnteresseerd bent in het aansluiten bij de gemeenschap of een sessie aan de gemeenschap wilt geven, neem dan contact met me op via info@inscaping.nl.